miercuri, 8 octombrie 2014

Ironia sortii



Se intampla in urma cu aproape 3 saptamani, intr-o sambata, nu mult dupa miezul zilei.
Femeia, in jur de 60 de ani, se intorcea de la cumparaturi.
A intrat in scara blocului, unde se afla un barbat dubios...
S-a dus la lift, dar parca i-a fost teama sa urce in lift cu el, motiv pentru care a ales sa o ia pe scari. Avea ceva bagaje, dar s-a gandit ca pana la etajul 3 nu e chiar asa de mult.
A sperat ca individul va lua liftul, insa s-a inselat. L-a simtit in spatele ei. Oricat s-a grabit povara greutatii bagajelor o impiedica ca urce repede scarile. A depasit-o, a intrebat-o daca o poate ajuta la bagaje, insa ea a refuzat politicos. Iritat, a inceput sa se agite si i-a smuls lantisorul de la gat, iar ce a urmat e greu de descris in cuvinte...a scos un fier parca din neant si a lovit-o puternic in frunte. Sarmana femeie a cazut si s-a lovit de scari. Barbatul a disparut in cateva clipe cu bagaje cu tot. Abia pe seara, a venit si politia sa constate cele intamplate, sa ia amprente si tot tacamul...
Biata femeie a zacut inconstienta in coma pana azi dimineata cand s-a stins din cauza unuia care, din pacate misuna printre noi si nici macar nu avem vreun indiciu in legatura cu el.
Femeia de care am povestit este vecina mea de la etajul 3 din blocul unde locuiesc.
E trist si ma doare sa stiu ca sunt asemenea indivizi printre noi si pentru un lantisor de aur si 2 sacose sunt in stare sa te omoare, culmea, chiar in puterea zilei.

Oare politia il va gasi? Greu de spus...dar tare as vrea sa cred ca da, desi...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza!!